Care este cel mai bun antivirus

Care este cel mai bun antivirus

Care este cel mai bun antivirus

Care este cel mai bun antivirus? Este comportamentul preventiv! Adica sa nu intri pe site-uri nesigure, sa nu descarci fisiere „free”, de orice fel, pentru ca ele sunt gratis numai pentru ca nu vi se cere plata intr-o moneda oarecare insa fiti siguri ca platiti in alt fel, odata cu fisierul descarcand si „programe – spion” care, in cel mai bun caz, culeg si transmit informatii despre computer si despre utilizarea lui si nu numai atat!

Antivirusul este un program care face parte dintr-un pachet de programe de protectie impotriva atacurilor informatice. Sistemele de operare actuale contin ele insele programe antivirus – Windows are Microsoft Security Essentials sau Windows Defender (Windows 8.1) si, sa nu uitam, Windows Firewall – dar daca nu putem trai fara sa descarcam muzica, videoclipuri, filme sau programe utilitare piratate, atunci este obligatoriu sa instalam un „kit” de protectie impotriva atacurilor informatice.

Pentru a cauta cel mai bun antivirus, este o idee buna sa vizitam site-ul AV-TEST – The Independent IT-Security Institute, care efectueaza studii profesionale despre protectia computerelor impotriva tuturor tipurilor de atacuri informatice. Testele facute se incadreaza in trei categorii: protectie (se refera la protectia impotriva virusilor – protectia de baza), performanta (se are in vedere influenta asupra computerului in lucru – incarcarea suplimentara a procesorului, spatiul ocupat din memorie si viteza de procesare a computerului) si simplitatea utilizarii (necesitatea de a interveni utilizatorul, alarme false, usurinta de a-l folosi si usurinta de a modifica setarile).

Care este cel mai bun antivirus - pentru Windows 8.1
Care este cel mai bun antivirus – pentru Windows 8.1

Astfel, la testarile efectuate la sfarsitul anului trecut, respectiv lunile septembrie – octombrie, pentru sistemul de operare Windows 8.1, cele mai bune programe antivirus au fost (vezi foto) Bitdefender si Kaspersky Lab iar pe locul 3 Trend Micro, iar pentru sistemul de operare Windows 10 s-au clasat pe primul loc nu mai putin de 4 programe antivirus (vezi foto):

Care este cel mai bun antivirus - pentru Windows 10
Care este cel mai bun antivirus – pentru Windows 10

Bitdefender, Kaspersky Lab, Avira si Symantec, toate cu punctaj maxim.

 

Deci, aveti de unde alege un program antivirus bun, fiecare avand si o varianta free pentru utilizatorii individuali, evident fara suport tehnic si cu actualizare manuala.

Acum nu mai aveti de facut decat sa sunati la Service: 0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor) pentru a rezolva problema definitiv si cu garantie!

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra conteaza pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne comunicati parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai de bine!

 

Distribuie acest articol