Category Archives: laptop defect

Cumpar laptop defect Asus

Cumpar laptop defect Asus

Cumpar laptop defect Asus

Cumpar laptop defect Asus indiferent de starea de functionare: functional, partial functional, defect cu placa de baza stricata, lichide varsate pe tastatura, carcasa rupta sau alte defectiuni de acest tip.

4 motive pentru care sa-ti valorifici laptopul Asus

 1. Achizitionare: orice laptop din gama Asus
 2. Pretul corect: evaluare gratuita si plata pe loc intre 50 si 450 ron
 3. Confidentialitate: iti putem returna informatiile stocate pe hard disk-ul tau in mod gratuit
 4. Reciclare: reciclam si reutilizam componentele vitale ale laptopului

Te asteptam cu laptopul defect pentru o constatare gratuita de pret la una dintre locatiile noastre in Bucuresti:

Sector 3 – Str Racari nr 14 parter interfon 03  Telefon: 0765 941 097
Sector 6 – Str Vintila Mihailescu nr 7 parter Telefon: 0721 049 875 / 0763 644 629

Cumpar laptop defect Sony Vaio

Achizitionam laptop defect Sony Vaio cu orice tip de defectiune precum: placa de baza stricata , carcasa deteriorata sau ecran spart. Calitatea marcii fac ca laptopurile Sony Vaio sa fie printre cele mai rezistente si cele mai scumpe, insa, chiar si asa la un moment dat laptopul dvs Sony Vaio se va defecta si va deveni neutilizabil.

 •  Ai un laptop Sony Vaio  defect sau care nu mai merita reparat ?
 • I-ai spart ecranul sau s-a stricat pur si simplu?
 • Laptop-ul porneste si nu afiseaza?
 • Laptop-ul iti face probleme si nu stii ce sa faci sau la cine sa apelezi?

Te putem ajuta oricand cu alte alte informatii cu privire la laptopul tau sony.

Te asteptam la noi pentu o evaluare rapida plata pe lac intre 50 si 450 ron .

Ne puteti gasi la una din locatiile noastere in Bucuresti :

Sector 3 – Str Racari nr 14 parter interfon 03  Telefon: 0765 941 097
Sector 6 – Str Vintila Mihailescu nr 7 parter Telefon: 0721 049 875 / 0763 644 629

Daca ai un laptop sau mai multe laptopuri defecte, suntem interesati sa te ajutam sa le valorifici intr-un mod placut si rapid. Apeleaza cu incredere la echipa cumparlaptopdefect.

Program buy-back pentru laptopuri

Program buy-back pentru laptopuri

 

Buy back – a rascumpara (dictionarenglez.ro)

Program buy-back pentru laptopuri
Program buy-back pentru laptopuri

Evolutia din ce in ce mai accelerata a tehnicii in general si a tehnicii de calcul in special a dus la scaderea, la fel de accelerata, a preturilor laptopurilor, aparitia noilor tipuri, cu calitati net superioare, punand in umbra modelele anterioare. O categorie destul de mare de utilizatori, cu posibilitati financiare peste medie, a dorit sa fie in pas cu (era sa zic cu „moda”, insa aici primeaza nu aspectul ci performantele) evolutia tehnicii si sa achizitioneze ce e mai nou si mai performant pe piata. Dar… ce se intampla cu laptopul cel „vechi”, de juma’ de an sau un an? Aici ne-am gandit sa intervenim noi si sa ajutam la „improspatarea” tehnicii de calcul personale ale celor care vor sa fie „la zi”!

Exista mai multe posibilitati de a schimba laptopul cu unul nou:

 

 • Sa il donezi unui centru de colectare, caz in care va fi daruit unor persoane fara posibilitati materiale dar care au nevoie de el pentru instruire – cazul multor copii pasionati (se stie ca „romanii au talent” la informatica, a se vedea rezultatele la Olimpiadele internationale de matematica);
 • Sa il arunci, pur si simplu – mare pacat, atat de munca depusa pentru a-l crea, de materialele irosite, de banii investiti in cumpararea lui sau de ceea ce s-ar obtine daca ar fi pe mana cui trebuie!
 • Sa il schimbi cu unul nou, platind diferenta intre valoarea lui actualizata, calculata in functie de stare, vechime si pretul „de nou” din magazinele de specialitate, in cazul in care inca se mai gaseste la vanzare. Sistemul se numeste Buy Back si a fost aplicat pentru prima data pentru valorificarea autoturismelor uzate.

 

Acest program buy back pentru laptopuri functioneaza chiar daca laptopul nu mai este in stare de functionare dar defectiunea nu este esentiala, in sensul ca se poate repara astfel incat sa fie adus la performantele si caracteristicile initiale (exeplu display spart, harddisk defect…).

Insa chiar si laptopurile defecte, care au componente care nu mai pot fi reparate sau a caror achizitie nu se justifica prin pretul ridicat de reparatie (cost+transport+manopera), pot fi valorificate intrucat service-ul nostru le poate prelua pentru a recupera piesele functionale si a le folosi pentru repararea laptopurilor din aceeasi categorie.

Program buy-back pentru laptopuri
Program buy-back pentru laptopuri

Astfel, pentru achizitionarea unui laptop nou de la firma noastra, puteti obtine reduceri substantiale – intre 10%-90%, in functie de criteriile enumerate mai sus – daca aduceti la schimb laptopul dumneavoastra mai vechi. In cazul in care nu doriti sa cumparati un alt laptop, nou, de la noi, atunci exista posibilitatea de a va prelua laptopul pentru o suma ce poate varia intre 5% si 80% din valoarea lui de nou, procentul cel mai mic fiind, desigur, penrtu sistemele mai vechi de doi ani, care sunt si uzate moral si, probabil, scoase din fabricatie, achizitionarea lor fiind justificata numai de utilizarea pieselor pentru repararea altor laptopuri.

 

In concluzie, pentru a se aplica acest program buy back pentru laptopuri, produsele trebuie sa fie in stare de functionare. In cazul in care  laptopurile sunt defecte sau au componente sau subansamble deteriorate, se va plati o valoare ce va fi estimata in functie de anul de fabricatie (vechime), gradul de deteriorare (definitiv sau reparabil) sau tipul componentelor deteriorate si daca acestea se mai gasesc pe piata pentru inlocuire (harddisk-uri, display-uri, memorii etc.).

 

 

 

Nu se primesc în program buy back pentru laptopuri consumabilele – cartușe imprimanta, alimentatoare, baterii de aumulatoare pentru laptop –  și nu se iau în considerare licentele programelor instalate pe sistemele aduse.

Articolul urmator: Dezmembrare laptop.

Pentru informatii suplimentare, sunati la telefoanele: 0721 049 875 si 0763 644 629