Program buy-back pentru laptopuri

Program buy-back pentru laptopuri

Program buy-back pentru laptopuri

Buy back – a rascumpara (dictionarenglez.ro)

Program buy-back pentru laptopuri
Program buy-back pentru laptopuri

Evolutia din ce in ce mai accelerata a tehnicii in general si a tehnicii de calcul in special a dus la scaderea, la fel de accelerata, a preturilor laptopurilor, aparitia noilor tipuri, cu calitati net superioare, punand in umbra modelele anterioare. O categorie destul de mare de utilizatori, cu posibilitati financiare peste medie, a dorit sa fie in pas cu (era sa zic cu „moda”, insa aici primeaza nu aspectul ci performantele) evolutia tehnicii si sa achizitioneze ce e mai nou si mai performant pe piata. Dar… ce se intampla cu laptopul cel „vechi”, de juma’ de an sau un an? Aici ne-am gandit sa intervenim noi si sa ajutam la „improspatarea” tehnicii de calcul personale ale celor care vor sa fie „la zi”!

Exista mai multe posibilitati de a schimba laptopul cu unul nou:

 

  • Sa il donezi unui centru de colectare, caz in care va fi daruit unor persoane fara posibilitati materiale dar care au nevoie de el pentru instruire – cazul multor copii pasionati (se stie ca „romanii au talent” la informatica, a se vedea rezultatele la Olimpiadele internationale de matematica);
  • Sa il arunci, pur si simplu – mare pacat, atat de munca depusa pentru a-l crea, de materialele irosite, de banii investiti in cumpararea lui sau de ceea ce s-ar obtine daca ar fi pe mana cui trebuie!
  • Sa il schimbi cu unul nou, platind diferenta intre valoarea lui actualizata, calculata in functie de stare, vechime si pretul „de nou” din magazinele de specialitate, in cazul in care inca se mai gaseste la vanzare. Sistemul se numeste Buy Back si a fost aplicat pentru prima data pentru valorificarea autoturismelor uzate.

 

Acest program buy back pentru laptopuri functioneaza chiar daca laptopul nu mai este in stare de functionare dar defectiunea nu este esentiala, in sensul ca se poate repara astfel incat sa fie adus la performantele si caracteristicile initiale (exeplu display spart, harddisk defect…).

Insa chiar si laptopurile defecte, care au componente care nu mai pot fi reparate sau a caror achizitie nu se justifica prin pretul ridicat de reparatie (cost+transport+manopera), pot fi valorificate intrucat service-ul nostru le poate prelua pentru a recupera piesele functionale si a le folosi pentru repararea laptopurilor din aceeasi categorie.

Program buy-back pentru laptopuri
Program buy-back pentru laptopuri

Astfel, pentru achizitionarea unui laptop nou de la firma noastra, puteti obtine reduceri substantiale – intre 10%-90%, in functie de criteriile enumerate mai sus – daca aduceti la schimb laptopul dumneavoastra mai vechi. In cazul in care nu doriti sa cumparati un alt laptop, nou, de la noi, atunci exista posibilitatea de a va prelua laptopul pentru o suma ce poate varia intre 5% si 80% din valoarea lui de nou, procentul cel mai mic fiind, desigur, penrtu sistemele mai vechi de doi ani, care sunt si uzate moral si, probabil, scoase din fabricatie, achizitionarea lor fiind justificata numai de utilizarea pieselor pentru repararea altor laptopuri.

 

In concluzie, pentru a se aplica acest program buy back pentru laptopuri, produsele trebuie sa fie in stare de functionare. In cazul in care laptopurile sunt defecte sau au componente sau subansamble deteriorate, se va plati o valoare ce va fi estimata in functie de anul de fabricatie (vechime), gradul de deteriorare (definitiv sau reparabil) sau tipul componentelor deteriorate si daca acestea se mai gasesc pe piata pentru inlocuire (harddisk-uri, display-uri, memorii etc.).

 

 

 

Nu se primesc în program buy back pentru laptopuri consumabilele – cartușe imprimanta, alimentatoare, baterii de aumulatoare pentru laptop – și nu se iau în considerare licentele programelor instalate pe sistemele aduse.

Articolul urmator: Dezmembrare laptop.

Pentru informatii suplimentare, sunati la telefoanele: 0721 049 875 si 0763 644 629

 

Distribuie acest articol

Comment (1)

  • marian barbu Reply

    salut ,din cate am inteles acer nu primiti?

    ianuarie 5, 2020 at 7:35 am

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *