Sistemul lunii iunie 2016 – The Aura

Sistemul lunii iunie 2016 – The Aura

Sistemul lunii iunie 2016 – The Aura

 

Sisitemul lunii iunie 2016 – The Aura
Sistemul lunii iunie 2016 – The Aura

Sistemul lunii iunie – The Aura, de la Digital Storm, este, in acelasi timp, si cel mai performant si cel mai puternic, pentru ca are in componenta lui cele mai bune procesoare de sistem ale momenetului, dar si cele mai performante procesoare video, cu alte cuvinte procesorul Broadwell-E – abia lansat la CES 2016 – si placa video GeForce GTX 1080 de la nVidia. Procesoarele produse de Intel sunt, cu adevarat, cele mai performante procesoare produse vreodata, ele aducand, cu cele 6 sau 8 sau 10 nuclee o imbunatatire a performantei de pana la 100% fata de variantele anterioare! Sigur ca nu trebuie neaparat sa achizitionati varful de gama, de 3.583 $, ci o varianta mai ieftina, de doar 1.999 $ (cu procesor Intel Core i5 – 6500) ori cu 2.658 $ (cu procesor i7 – 6700 si cu placa video GeForce GTX 980 Ti 6 GB) sau 3.087 (tot cu acelasi procesor i7, dar cu placa video de top: GeForce GTX 1080).

Sistemul lunii iunie 2016 – The Aura - Placa video Nvidia GeForce 950
Sistemul lunii iunie 2016 – The Aura – Placa video Nvidia GeForce 950

O noutate care merita evidentiata este faptul ca, dat fiind spatiul foarte mic ramas pentru ventilatie / racire, producatorii s-au gandit sa faca posibila si varianta de racire cu lichid a procesorului, placa video avand deja un sistem de racire cu finalizare in zona de la baza a display-ului. Sunt posibile foarte multe, combinand HDD / SSD M.2., RAM de 32 GB DDR4 sau placa video nVidia GeForce 950.

Mai mult decat atat, firma a publicat si o posibilitate de configurare individuala, ceea ce m-a motivat sa constitui o varianta cu toate optiunile acestui AiO pe maxim, rezultatul fiind de-a dreptul surprinzator: 7.664 $!

Daca va intrebati ce aduce deosebit acest sistem All – in – One, raspunsul este cat se poate de simplu: elementele constitutive sunt elemente „clasice”, de computer, fata de cele anterioare, care erau de laptop, si care limitau, bineinteles, performantele sistemului obtinut. Daca mai luam in considerare si faptul ca producatorul a prevazut si o demontare foarte usoara a carcasei, in scopul de a avea un acces facil la componentele acestuia, acum fiind foarte usor de scos sau introdus un hard disk sau oplacuta de memorie RAM, atunci vom conveni, desigur, ca succesul acestui sistem pe piata sistemelor „normale”, stationare, este binemeritat.

Nu cred ca mai trebuie adaugat ceva!

 

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la 0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

Pe curand!

 

Distribuie acest articol