Suita romaneasca de aparare de la Bitdefender

Suita romaneasca de aparare de la Bitdefender

Suita romaneasca de aparare de la Bitdefender

 

Suita romaneasca de aparare de la Bitdefender
Suita romaneasca de aparare de la Bitdefender

Suita ramaneasca de aparare de la Bitdefender este una dintre cele mai bune, mai cunoscute si mai utilizate din lume, peste 500 de milioane de utilizatori fiind, in prezent, sub „umbrela” ei protectoare. In ultimii trei ani, firma germana de mare prestigiu AV-TEST – The Independent IT-Security Institute a evidentiat aceasta suita pe primul loc, pentru ca in fiecare an apar imbunatatiri importante in domenii foarte importante, de mare interes fiind, spre exemplu, „Plati online intr-un singur click” sau „Internet Banking securizat”, dar si referitoare la utilizarea optima a calculatorului – „Performanta maxima a computerului” sau „Bitdefander Profile”.

Faptul ca firma romaneasca a implementat deja, in programele pe care le concepe, inteligenta artificiala este un mare atu care o propulseaza permanent pe primele locuri in clasamente, de multe ori chiar pe primul loc, dupa cum am aratat mai sus. In randurile urmatoare o sa incercam sa spunem cateva cuvinte despre cele mai inportante componente ale acestei nemaipomenite „arme de aparare”: suita romaneasca de aparare de la Bitdefender.

  • Antivirus + antispyware – acestea protejeaza toate datele si orice informatie de atacurile cibernetice, fara a micsora in vreun fel viteza de functionare a computerului; ele pot lua unele decizii care se refera la protectia computerului fara sa intrerupa deloc functionarea acestuia si fara a fi nevoie de interventia utilizatorului.
  • Pilot automat – acesta ia unele deciziile importante din punct de vedere al securitatii, normal, fara ca utilizatorul sa se opreaasca din lucru/film/joc si fara ca sistemul de calcul sa fie vreun pic incetinit.
  • BitDefender Photon – este noua tehnologie inovatoare de la Bitdefender care accelereaza scanarea sistemului in mod observabil, imbunatatind, in acelas timp performantele si viteza computerului in decurs de doar cateva ore de adaptare la modul de folosire al computerului.
  • Anti-Phishing – acest modul are rolul de a monitoriza si bloca site-urile care incearca sa culeaga date de tip serii de card bancar prin sistemul „fishing”.
  • Antispam – monitorizeaza continuu si blocheaza toate mesajele care vin din surse necunoscute sau cunoscute a fi periculoase (spam).
  • Scan manager – aceasta sectiune permite scanarea sistemului de calcul numai in momentul in care resursele cresc peste un nivel prestabilit (deci, atunci cand este mai putin incarcat), in acest fel evitand incetinirea calculatorului.

 

Vom continua in articolul urmator, „Alte module ale suitei Bitdefender”, pentru ca mai sunt inca foarte module interesante si importante.

 

Daca doriti consiliere pentru configurarea unui laptop sau orice alte sfaturi, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la 0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor lamuri absolut toate nedumeririle, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

Numai bine!

Distribuie acest articol